Kiss Music News

Delia a lansat „Sirena apelor”, un cântec preluat din cultura romă cu videoclip controversat

Delia a experimentat din nou muzical.

Artista a lansat recent „Sirena apelor”, un cântec plin de dor și iubire, cover după Conte Casanova, muzica de Conte Casanova, Delia, Alex Cotoi, versuri Conte Casanova, Delia, producție Alex Cotoi.
Clipul nu duce lipsă de cadre controversate și este semnat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film.


Delia este o sirenă modernă, fantastică, futuristă, îmbrăcată în latex, cu un look grunge.

„Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de „joacă” ideal. „Sirena apelor” este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, a spus Delia.

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, tot anul acesta, Delia a lansat și „Skndl” în colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită.


La începutul primăverii, a apărut și „Lololo”, urmată apoi de „Gustul care te fură.”Toate piesele vor fi incluse pe materialul muzical „Flexx”, pe care Delia îl va lansa în toamnă, și de unde nu vor lipsi colaborările surpriză.