Cool Stuff

„Rebel Moon” - teaser trailer & datele lansării pentru ambele părți

Epopeea științifico-fantastică a lui Zack Snyder ajunge pe Netflix în decembrie, iar primele imagini din această superproducție pot fi vizionate chiar acum.

Universul „Rebel Moon” este un loc mare, plin de planete angrenate în războaie intergalactice, cu creaturi extraterestre exotice - genul de lume în care ar fi ușor să te pierzi. 

Din fericire, avem ghidul perfect în această călătorie specială: regizorul Zack Snyder însuși. Snyder a creat o epopee intergalactică de-a lungul celor două filme masive „Rebel Moon”, prima parte urmând să apară în decembrie anul acesta, iar cea de-a doua în 2024.

Acum Netflix a lansat și primul trailer pentru prima parte a acestei francize.

SINOPSIS: 

Zack Snyder, regizorul filmelor „300”, „Man of Steel” și „Army of the Dead”, aduce „REBEL MOON”, un eveniment epic științifico-fantastic, aflat în lucru de decenii. Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei este amenințată de armate tiranice, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei și se naște o nouă armată formată din eroi.

DATA DE LANSARE PENTRU PARTEA I | Pe Netflix din 22 decembrie 2023

DATA DE LANSARE PENTRU PARTEA A II-A | Pe Netflix din 19 aprilie 2024