Kiss Music News

Britney Spears și Will.i.am au lansat piesa „Mind Your Business”

Prințesa muzicii pop și colaboratorul ei frecvent, Will.i.am, au lansat un nou single: „Mind Your Business”. Aceasta este cea de-a doua piesă lansată de Britney după ce a fost încheiată curatela sub care a fost pusă de tatăl ei timp de 13 ani.

„Mind Your Business” marchează și prima reuniune pentru Spears și Will.i.am de la succesul lor triplu platinat „Scream & Shout” din 2012. La un deceniu de la acea lansare, piesa lor continuă să înregistreze noi recorduri: la începutul acestui an, „Scream & Shout” a ajuns la un miliard de vizualizări pe YouTube.

Vorbind despre noul single, Will.i.am a lăudat-o pe Spears în timpul unui interviu pentru CBS. 

„Am fost un fan, prieten și susținător al lui Britney de-a lungul anilor. Susținător în ceea ce privește o persoană care iese și îi ascultă muzica, un sprijin în ceea ce privește cineva care este acolo pentru a o ajuta, pentru a o susține în momentele în care a luptat pentru eliberarea ei. Este o persoană uimitoare”, a declarat el.

Descriind semnificația melodiei „Mind Your Business”, Will.i.am a spus: 

„Când ești în lumina reflectoarelor, de multe ori vrei doar să-ți trăiești viața. Sunt versuri în cântec care indică acest lucru... Există o linie subțire și fiecare merită versiunea sa de intimitate.”

În ceea ce o privește pe Spears, ea a anunțat recent că va lansa o carte de memorii, „The Woman In Me”, iar aceasta va ajunge în librării în luna octombrie a acestui an.