Cool Stuff

Vezi momentul în care Eminem a urcat și cântat pe scenă alături de Ed Sheeran

Duo-ul a interpretat piesele „Lose Yourself” și „Stan” pentru publicul din Detroit în acest weekend.

Eminem i s-a alăturat lui Ed Sheeran pe scenă în timpul concertului de pe stadionul Ford Field din Detroit, Michigan, sâmbătă (15 iulie) - orașul natal al lui Marshall Mathers. 

Sheeran a început să cânte un cover al hitului din 2002 „Lose Yourself”, de pe coloana sonoră a filmului „8 Mile”, spunând mulțimii că abia începuse să repete mai devreme în cursul zilei, adăugând: „Vom vedea cum merge”.


În timp ce cântărețul și compozitorul britanic interpreta piesa, Eminem a apărut pe scenă și a fost întâmpinat de o explozie de aplauze din partea mulțimii.

„Pot să spun doar că voia să iasă și să cânte un singur cântec, dar i-am spus că nu poți să vii în Detroit și să cânți doar un singur cântec. Vrei un alt cântec?", a întrebat Sheeran.


Duo-ul a interpretat apoi piesa „Stan” a lui Eminem din 2000, cu Sheeran înlocuind părțile lui Dido. 

„Detroit mi-a fost dor de tine”, le-a spus Eminem fanilor.

Anul trecut, Sheeran i s-a alăturat lui Eminem pentru o interpretare a piesei „Stan” atunci când acesta din urmă a fost inclus în Rock & Roll Hall Of Fame.

Sheeran a mai povestit în trecut cum muzica lui Eminem l-a ajutat să se „vindece” de bâlbâiala de care suferea în copilărie.

Sheeran și-a lansat cel de-al cincilea album de studio, „Subtract”, în luna mai, și a devenit albumul cu cele mai rapide vânzări din 2023.