Kiss Music News

Ascultă noua piesă The Motans - „Generic”, dedicată oamenilor dragi din viața lui

Tu pe cine ai pune în genericul filmului vieții tale?

E întrebarea pe care The Motans o ridică în noua sa piesă: ,,Generic”. 

Pe ritmul unei chitare acustice blânde și cu gândul la efemeritatea vieții, artistul își asumă rolul personajului care îți amintește că timpul nostru pe pământ e prea scurt, ca să nu iertăm și să nu apreciem cei mai importanți oameni din viața noastră, așa că: Fă să merite filmul.

Creditele piesei ,,Generic” merg către The Motans pentru versuri, The Motans și Emanuel Masson pentru muzică, iar pentru producție, de asemenea, Emanuel Masson. 

,,Această piesă o dedic oamenilor dragi din viața mea.” ne spune The Motans. 


The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa ,,Versus”, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August” sau „Înainte să ne fi născut”. Lansările sale ocupă constant topurile radio, primele sale două albume, “My Gorgeous Drama Queen (2018)” și “My Rhythm & Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice, iar cel de-al treilea, lansat în 2022, “Great Expectations”, este în plină ascensiune. Colaborarea sa alături de Irina Rimes, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor. După lansarea EP-ului “Midnight Gems”, în care The Motans a colaborat cu nume sonore din sfera muzicii urbane, artistul a lansat “Rehab”, un EP conceptual care privește și analizează dragostea prin intermediul a diverse adicții. Ultima sa colaborare, alături de Killa Fonic pentru piesa ,,Stesun”, a fost în Top 100 Radio Airplay și este în Top 100 Shazam România.