Cool Stuff

Adele i-a spus lui Sylvester Stallone că nu-i cumpără casa dacă nu vine la pachet cu statuia „Rocky”

Adele și Sylvester Stallone au avut parte de o conversație foarte interesantă.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la The Wall Street Journal, actorul a povestit cum artista a fost la un pas de a renunța în a-i cumpăra casa (cu suma de 58 de milioane de dolari), dacă proprietatea din Los Angeles nu venea la pachet și cu o piesă de decor clasică - statueta „Rocky.” 

Stallone i-a vândut casa lui Adele anul trecut, dar și-ar fi dorit să-și ia cu el statuia „Rocky” care privește înspre piscină. „Nu avem niciun deal. Asta va întrerupe toată afacerea”, a povestit Sylvester că i-a spus Adele. 


În cele din urmă, vedeta a lăsat-o pe cântăreața să păstreze statuia Rocky Balboa: „Îmi place ceea ce face, o face superbă”, a adăugat Stallone.

Stallone a devenit legendar odată cu lansarea filmului „Rocky” în 1976 - producția a câștigat trei Oscar-uri, iar actorul a primit o nominalizare la categoria „cel mai bun actor”, la fel cum a primit și în 2016 pentru rolul din spinoff-ul cu Rocky, „Creed.”


Potrivit celor de la Harper's Bazaar, Adele a plătit 58 de milioane de dolari pentru casă, iar proprietatea are opt dormitoare, 11 băi, o cameră de screening, o cameră pentru trabucuri cu un bar special, o piscină-infinity, un spa, dar și un studio de artă. Aparent, Stallone a construit casa după ce a cumpărat pământul în 1994.


În cazul în care te întrebi cum arată casa, în mai, Adela a postat o fotografie pe Instagram în fața ei, alături de iubitul ei, agentul NBA Rich Paul. Este a patra vilă pe care Adele (34 de ani) a cumpărat-o în Los Angeles, în timp ce averea ei este estimată la 183 de milioane de dolari.