Emma Stone este spectaculoasă în filmul suprarealist „Poor Things” - primul trailer este aici

Emma Stone revine pe marile ecrane cu un rol memorabil.

Actrița și regizorul Yorgos Lanthimos spun o poveste de „iubire, descoperire și provocări științifice”, bazată pe cartea lui Alasdair Grey, „Poor Things.”

Acțiunea este plasată în era victoriană și o urmărește pe Belle Baxter (Stone), o femeie-Frankenstein adusă înapoi la viață după ce creierul ei a fost înlocuit cu cel al copilului său nenăscut. 


În primul teaser trailer putem să vedem o Emma brunetă în timp ce dansează și aleargă într-peisaj de vis. „Consider că este fascinant să fiu în viață”, spunea ea la un moment dat, înainte să-și scuipe mâncarea în cadrul unei cine.

Producția are o distribuție de excepție, așa că-i vei mai vedea și pe Willem Dafoe, cel care joacă rolul omului de știință care o aduce pe Belle înapoi la viață, dar și pe Mark Ruffalo, Jerrod Carmichael, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Margaret Qualley, Kathryn Hunter, Suzy Bemba și Wayne Brett.

Este primul rol major pe care Emma îl are, după ce a jucat-o pe Cruella în filmul Disney, lansat în 2021. În ceea ce privește colaborarea cu regizorul grec, cei doi au mai lucrat împreună la „The Favourite” (2018), dar și la „And”, noul său film.


Într-un interviu pe care l-a acordat în 2019 revistei W, unde a pozat-o pe Stone alături de 15 căței, Lanthimos a spus că „filmele sale sunt făcute să fie deranjante. Prefer să tulbur puțin apele, într-un mod energic”, a zis el.