Hot On Kiss

Red Bull Half Court

Turneul de baschet 3x3 a început sezonul 2023

Turneul de baschet 3x3 a început sezonul 2023 

 

Red Bull Half Court revine și este mai mare ca niciodată. Jucătorii de baschet 3x3 din întreaga lume luptă pentru a-și asigura locul la Finalala Mondială din Belgrad în 2023. Calificările naționale se vor desfășura in Moldova la data de 10 Iunie Calificări și la data de 11 iunie Finala Naționala, evenimentul se va desfășura pe terenul de baschet din parcul La Izvor. Accesează linkul redbull.com/halfcourtmd pentru a te înscrie!


Sportivii din Chisinau vor concura pentru un loc în Finala Nationala, unde vor fi incoronati campionii Republicii Moldova la streetball. Campionii nationali vor reprezenta Republica Moldova la Finala Mondiala din Belgrad in 2023.


Fiecare meci are o limită de timp de 10 minute, cu scorul maxim fiind de 21. Dacă un meci se termină la egalitate la sfârșitul timpului, prima echipă care marchează două puncte câștigă.

Competitia este impartita in: Etapa de Calificari (32 de echipe) si Finala Nationala (16 echipe).

Ne vedem sambata, 10 iunie, in parcul "La Izvor" pentru Etapa de Calificari incepand cu ora 12:00. Finala nationala va avea loc pe 11 iunie, incepand cu ora 15:00. 

Participantii cu varsta intre 16 si 18 ani trebuie sa prezinte o Declarație de Acord Parental semnata de unul dintre parinti/tutore legal. Puteti descarca declaratia de aici

Regulamentul complet al competitiei il poti gasi aici.