În sfârșit! A apărut trailer-ul complet de la „Barbie” și abia așteptăm să vedem filmul

„Barbie” este unul dintre cele mai așteptate filme ale verii.

După ce am văzut diferite teasere ale producției, acum a venit vremea să ne bucurăm de trailer-ul oficial. 

Vei păși în lumea Barbie, plină de mașini roz, case roz și palmieri. 


Aici, Ken (jucat de Ryan Gosling) tocmai o întreabă pe Barbie (Margot Robbie) dacă poate să vină în vizită, iar ea îi spune că da, deoarece abia se pregătea să dea o mare petrecere alături de toate celelalte Barbie. 

Câteva clipe mai târziu, îi vedem pe amândoi în timp ce dansează pe o melodie Dua Lipa (creată de artistă special pentru film), pentru că viața pare ușoară și plină de optimism. Evident, lucrurile se schimbă atunci când Barbie are o criză existențială și ajunge să trăiască în lumea reală.


„Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un loc perfect. Toate astea se aplică dacă nu ai o criză existențială sau nu ești Ken”, se arată notat în sinopsisul oficial.

Filmul este regizat de Greta Gerwig, iar din distribuție mai fac parte Ritu Arya, Nicola Coughlan, Ana Cruz Kayne, Dua Lipa, Emma Mackey, Kate McKinnon, Hari Nef, Issa Rae, Sharon Rooney, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Ncuti Gatwa și Simu Liu play Ken.

Plus de asta, pe lângă Dua Lipa, vei mai asculta în producție piese semnate de Ava Max, Charli XCX, Nicki Minaj, Ice Spice, HAIM, dar și Ryan Gosling.

„Barbie” ajunge în cinematografe pe 21 iulie și abia așteptăm să-l vedem.