Kiss Music News

Andra și Andrei Bănuță lansează „Nu m-am gândit la despărțire”, un remake după celebra piesă a lui Dan Spătaru

La 40 de ani de la premiera piesei „Nu m-am gândit la despărțire”, de la Festivalul Mamaia, hitul se întoarce într-o variantă fresh și actuală, dar cu același vibe, în interpretarea Andrei și a lui Andrei Bănuță.

Single-ul este o coproducție Andra Records și Global Records, păstrează refrenul și parte din linia melodică, dar vine cu o nouă abordare a strofelor și un videoclip retro care celebrează perioada anilor ’80.

„Un cadou pentru public și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist unic și o voce nemuritoare din muzica românească. Despre asta este vorba azi, când lansez această piesă în duet cu Andrei Bănuță. Deși niciunul dintre noi nu era născut când originalul a fost lansat, ne-a apropiat dorința de a face acest duet și de a ne pune amprenta cu o interpretare proprie”, a declarat Andra.
„Sunt entuziasmat de acest proiect și foarte curios să aflu reacția publicului la varianta noastră a acestei piese. Colaborarea cu Andra a venit firesc, cred că este perfectă pentru această producție, iar stilurile noastre diferite au creat un produs nou și unic, un remake de care suntem mândri”, a spus Andrei Bănuță. 


Clipul semnat de Roman Burlaca a fost filmat la Chișinău. Peste 70 de persoane, selectate după look, au participat la filmări și au ajutat recrearea atmosferei din 1983 prin costume și scenografie.