Kiss Time Out

Primul trailer și primul poster din „Dune”, partea a doua

A fost făcut public primul poster al filmului „Dune”, partea a doua.

În imagine putem să-i vedem pe protagoniști, Paul (Timothée Chalamet) și Chani (Zendaya), unul lângă altul, cu cuțite în mână, în timp ce au în spate apusul din Arrakis.


A fost lansat și un teaser (trailer-ul oficial urmează să fie lansat curând), unde putem să vedem cum Paul instalează un dispozitiv în deșert, menit să atragă viermii giganți de nisip.

Regizat de Denis Villeneuve, filmul ne arată drumul lui Paul de a-și îndeplini destinul, de a recuceri Arrakis, și de a schimba cursul universului. 

În teaser mai putem să vedem și imagini scurte cu restul actorilor din serie, cum ar fi Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Javier Bardem și Dave Bautista, dar și fețe noi, printre care Léa Seydoux, Austin Butler și Florence Pugh.


Sinopsisul oficial:

„Filmul va explora aventura mitică a lui Paul Atreides, reunit cu Chani și Fremen, în drumul lor de răzbunare împotriva celor care i-au distrus familia. El are de ales între iubirea vieții lui și soarta universului, dar se înhamă la a preveni un viitor teribil, pe care doar el îl poate vedea.”

Producția va avea premiera în cinematogtrafe pe 3 noiembrie.