Kiss Music News

O poveste despre cum n-a fost și cum nu va fi - ,,Neiubita ta” de la Irina Rimes

Termenul de „neiubită” a fost inventat de Irina si sigur va deveni folosit des de fanii săi.

Înainte de a pleca în turneu prin toată țara, Irina Rimes oferă fanilor o nouă piesă pe care s-o adauge în playlist, o piesă care să vorbească, în locul tău, despre ceea ce simțiți. 

,,Neiubita ta” vine cu un beat ritmat și versuri lirice despre o relație care se învârte între dependență și nepăsare. Apăsați play și adăugați piesa în setlist-ul concertului la care veți fi prezenți. 

Piesa a fost compusă de Irina Rimes, alături de Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. ,,Neiubita ta” este însoțită și de un videoclip în stil retro realizat cu ajutorul lui Vlad Oancea, ca regizor, și David Mogan, ca DOP.  

,,Până să ne vedem prin toată țara, vă las în dar această piesă și noul termen de <<neiubita>>, care e creat cu scopul de a îngloba toate sentimentele și toate situațiile prin care poți trece într-o relație de iubire, pentru care nu știi dacă să mai lupți sau să renunți la ea.” ne spune Irina Rimes. 

 

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement şi sute de show-uri live intense şi pline de emoţie. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii, „Ba ba ba – Inima mea bate”. Ultima sa colaborare alături The Motans, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor.