Kiss Music News

Motivul pentru care Adele și Ed Sheeran au refuzat să cânte la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea

Adele și Ed Sheeran nu vor să cânte la încoronarea regelui Charles al III-lea.

Ceremonia unde Charles va prelua conducerea monarhiei, după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, va avea loc pe 7 mai, iar cei doi artiști au refuzat să participe la eveniment. 

„Regele a sugerat mai multe nume pe care și le-ar dori prezente, iar Adele și Ed Sheeran erau pe acea listă. El era foarte entuziasmat de participarea lor”, au spus o sursă din organizare către tabloidul britanic OK!


Sursa a explicat și cum artiștii au programele foarte încărcate. Sheeran a spus că i-ar fi dificil să ajungă la Londra, mai ales că are un show pe 6 mai în Arlington, Texas, în timp ce Adele nu a oferit nicio explicație, deși nu pare să aibă programat ceva atunci.

„A fost o dezamăgire uriașă. Sunt figuri emblematice în industria muzicală, dar și britanici cunoscuți peste tot în lume. Este mare păcat”, a adăugat sursa din organizare.

Momentan nu se știu mai multe informații despre cine va cânta până la urmă, dar zvonurile susțin că Lionel Richie, Spice Girls și posibil Harry Styles să fie prezenți.