Cool Stuff

Povestea emoționantă a unui autor care a devenit viral datorită unui clip făcut de fiica lui pe TikTok

Internetul are beneficiile lui.

La 11 ani după ce a lansat o carte, publicație care nu s-a bucurat de vânzări excepționale, Lloyd Devereux Richards a devenit viral datorită unui video publicat de fiica lui pe TikTok.

Autorul a lucrat 14 ani la cartea „Stone Maidens”, un thriller despre un criminal în serie, însă nu a avut parte de recunoașterea meritată până acum. 

Fiica lui, Marguerite Richards (40 de ani), a făcut un clip pe TikTok, unde le-a povestit utilizatorilor despre munca tatălui ei. Oamenii au fost extrem de receptivi, iar acum cartea este în topul vânzărilor de pe Amazon, unde mai pui că are și recenzii pozitive.

„Tatăl meu a scris cartea asta timp de 14 ani, timp în care a avut un job full time și i-a pus pe copii pe primul loc. Este extrem de fericit, chiar dacă vânzările nu au fost fantastice. Mi-ar plăcea foarte tare pentru el să schimb treaba asta. Nici măcar nu știe ce e ăla TikTok”, a notat Marguerite în clip.


Video-ul a devenit viral, are peste 47 de milioane de vizualizări, iar vânzările au crescut. Fiica autorului a documentat pe contul ei și reacția emoționantă a bărbatului, atunci când a aflat despre succesul cărții sale. 

„Sunteți toți minunați! Viața poate fi grea, iar apoi poate deveni brusc minunată”, a mai notat ea în dreptul unui alt clip.

Mai mult, potrivit celor de la The Washington Post, în ultimii cinci ani, Lloyd a lucrat la o continuare, așa că în mod cert de data aceasta, la lansare, va avea susținerea publicului.