Kiss Music News

Britney Spears revine pe Instagram și are un mesaj pentru fani: „Nu, nu am avut o cădere nervoasă”

Britney Spears a revenit în online după o scurtă pauză.

Artista și-a șters recent contul de Instagram, iar fanii au fost extrem de îngrijorați pentru ea, motiv pentru care au sunat la poliția locală să o verifice. Autoritățile au declarat ulterior că Spears nu este în vreun pericol, deși n-au putut să confirme dacă au fost într-adevăr la casa ei sau nu.

La acea vreme, vedeta a spus: „Poliția a fost chemată la casa mea, și deși îmi iubesc și ador fanii, de data asta lucrurile au mers prea departe, iar intimitatea mi-a fost invadată. Polițiștii nu au intrat în casa mea, iar în clipa în care au ajuns la poartă, au realizat imediat că nu este nicio problemă și au plecat.”


Britney obișnuiește să posteze tot felul de dansuri haotice pe care le face, iar în weekend artista a spus: „Mi-am închis contul de Instagram, deoarece erau prea mulți oameni care-mi spuneau că arăt ca o idioată și o nebună când dansez.”


„Nu gândesc atât de limitativ. Mă simt tânără și fascinată de totul din jurul meu, dar, din păcate, sunt extrem de plictisitoare și beau ciocolată caldă noaptea. Am așteptat aproape 15 ani să beau alcool, doar ca să-mi dau seama că nu-mi place deloc. Mă face tristă și mă balonează, deși mâncarea are un gust mai bun. Să fiți binecuvântați și motivați. Stați jos și fiți umili. Nuuu, prefer să-mi arăt fundul mai bine”, a scris ea.