Cool Stuff

Dave Bautista e fericit că nu va mai juca în filme Marvel, rolul din „Guardians of The Galaxy vol. 3” va fi ultimul

Actorul spune că nu vrea să fie ținut minte pentru rolul de Drax.

Dacă fanii au tot dezbătut în online despre cine va fi personajul care va muri în partea a treia a francizei „Guardians Of The Galaxy”, actorul Dave Bautista a indicat indirect că va fi vorba despre el. Într-un interviu pentru revista GQ, Bautista a declarat că este o ușurare că nu va mai relua rolul de Drax, după „Guardians Of The Galaxy Vol. 3”.

Bautista a clarificat, spunând că nu-și dorește ca acest rol să fie „moștenirea” sa. De la debutul său în Universul Cinematic Marvel, care a avut loc în 2014, actorul spune că acum e pregătit pentru roluri mai complexe. 

„Sunt recunoscător pentru Drax. Îl iubesc. Dar mă simt ușurat că e gata. Nu a fost totul plăcut. Nu a fost greu de jucat rolul, dar machiajul a fost un chin. Și nici nu cred că-mi doresc ca lumea să-și amintească de mine în mod special pentru acest rol - e destul de prostesc, iar eu îmi doresc să am și roluri mai dramatice”, a declarat Bautista.

Actorul a arătat de curând că poate face roluri bune și în alt gen de filme, interpretând un personaj cheie în „Glass Onion”. De asemenea, el va avea un rol principal și în următorul film al genialului regizor M. Might Shyamalan, „Knock At The Cabin”, care va avea premiera în acest an. 

În plus, tot anul acesta, el își va relua rolul din „Dune”, partea a doua a francizei având premiera în noiembrie. De fapt, rolul din acest film, colaborarea cu regizorul Denis Villeneuve,  i-a deschis ochii și a mai adăugat că dacă Villeneuve i-ar oferi rolul principal într-un următor film, ar face-o pe gratis. 

„Guardians Of The Galaxy Vol. 3”, ultimul film Marvel în care-l vom vedea pe Dave Bautista, va avea premiera pe 5 mai.