Cool Stuff

Adele a dezvăluit fanilor că suferă de sciatică

Adele nu stă foarte bine la capitolul sănătate și le-a dezvăluit recent fanilor că suferă de sciatică.

În timpul show-ului său de la The Colosseum, în noaptea de Revelion, artista în vârstă de 34 de ani le-a spus celor prezenți că a fost diagnosticată cu sciatică. „Zilele astea mai mult mă târăsc, din cauza că sufăr de sciatică”, a spus ea.

Așa cum notează Medicover, „termenul de sciatica se refera la durerea resimtita de-a lungul traiectului nervului sciatic, care porneste din regiunea lombara si se extinde inferior, catre coapse si fese, ajungand pana la nivelul piciorului.”

Nu este pentru prima oară când Adele a vorbit despre durerea pe care o resimte în corp. Într-un interviu acordat în 2021, ea a spus: „Jumătate din viață am avut probleme cu spatele. Se inflamează ori de la stres, ori de la o poziție proastă în care stau. Însă în clipa în care mi-am întărit abdomentul, spatele nu mi-a mai făcut atât de multe probleme, iar asta înseamnă că pot face mai mult, cum ar fi să alerg alături de copilul meu.”

Mai mult, Adele s-a apucat de sport, iar activitatea asta i-a schimbat viața: „Îmi place să mă simt puternică, chiar îmi place. Iubesc asta. Ridicam greutăți în dimineața asta și am observat că am devenit din ce în ce mai bună. Când simt că am greutatea lumii - a lumii mele, cel puțin - pe umeri, pot să mă descurc mai ușor. A fost doar o metaforă pentru supraviețuire.”