Cool Stuff

Adele le-a transmis fanilor că face din nou terapie

Adele s-a deschis în fața fanilor și le-a mărturisit că face din nou terapie.

În timpul rezidenței sale din Las Vegas, „Weekends with Adele”, se pare că artista ar fi spus pe scenă: „Am început din nou să merg la terapie.” Ea a dezvăluit cum a mai încercat asta, atunci când a divorțat de fostul ei soț, Simon Konecki. 

Artista a intentat divorț în 2019, iar procesul s-a finalizat în martie 2021; cei doi au un copil de 10 ani împreună, Angelo, iar Adele are o nouă relație, alături de agentul sportiv Rich Paul. „Am mai făcut asta, când am trecut prin divorț, unde cred că aveam cinci sesiuni pe zi”, a glumit cântăreața.

Adele a mărturisit că terapie a ajutat-o să „nu se mai simtă vinovată pentru propriul comportament și lucrurile pe care le-a spus. Pur și simplu am învățat să fiu responsabilă pentru acțiunile mele. Acum fac din nou terapie, deoarece vreau să fiu în cea mai bună formă a mea, astfel încât să fiu sigură că vă dau totul pe scenă.”

Artista a dezvăluit cum ea și terapeutul ei vorbesc mult despre stresul pe care-l simte înainte show-urilor live, dar și despre faptul că tinde să devină extrem de „emotivă.” „Iubesc să fac muzică, dar este ceva legat de prestațiile live care mă terifiază și anxiază. Ăsta este și motivul pentru care nu merg des în turnee. Am făcut unul data trecută, pentru a-mi demonstra că pot face asta. Însă, cred că voi fi un artist live toată viața mea.”

Din fericire, așa cum menționează, ea a învățat și să renunțe la unele gânduri, dar și să se bazeze pe sprijinul publicului. „Dacă vocea mea nu este perfectă nu e o problemă, dar sufletul meu este, asta încerc să spun în terapie”, a continuat Adele, nu fără a sublinia cât de fericită se simte în urma acestor concerte.