Kiss Music News

INNA a lansat al treilea sezon din „Dance Queen’s House”, locul unde a stat 16 zile izolată pentru a scoate un nou album

INNA și-a obișnuit deja fanii ca la finalul anului să lanseze un nou sezon din „Dance Queen’s House”: o sesiune de 16 zile în care artista stă izolată într-o casă cu compozitori și producători de la Global Records, fac muzică împreună, iar apoi lansează opt vloguri cu tot ce se întâmplă acolo, dar și un album cu piesele rezultate din această experiență.

Al treilea sezon a început în forță: în primul episod, INNA a primit un disc de platină pentru rezultatele deosebite ale piesei „Flashbacks”, dar a prezentat și echipa alături de care va lucra: Iraida, compozitoare, dar și producatorii Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac. 

Mai mult, am aflat și faptul că proiectul „Rock the Roof” revine și se va întâmpla chiar pe acoperișul Dance Queen’s House, unde vei putea asculta live câteva dintre melodiile compuse și produse în casă.

Nu lipsesc nici invitații speciali, cum ar Alina Eremia, Irina Rimes, Veronica Eremia și Andrei Niculae, dar nici tips & tricks despre universul fascinant al songwriting-ului, cum ia naștere o piesă și cum se înregistrează. 

În cel de-al doilea episod, INNA vorbește despre cât de mult ajută TikTok ca rețea de socializare în promovarea și viralizarea unei piese, precum și despre sursa ei de inspirație în muzică: concertele și energia oamenilor. Tot aici, ea învață să fie radio host de la Andrei Niculae și Veronica Trandafir și decide să își facă propriul ei radio: Dance Queen’s Radio.

„Sunt bucuroasă să mă întorc cu un nou sezon din Dance Queen’s House, mă distrez foarte mult alături de prietenii mei, facem muzică și sunt încântată că pot să împărtășesc fanilor mei întreaga experiență! Abia aștept să ascultați albumul, include niște piese cool și îndrăznețe!”, a spus INNA.

În urma primelor două sezoane, au rezultat albumele „Heartbreaker”, cu super hitul „Flashbacks”, dar și „Maza” și albumul „Champagne Problems” care are două părți.