Cool Stuff

Jennifer Lopez povestește despre cât de greu i-a fost când s-a despărțit de Ben Affleck: „Am crezut că voi muri”

Jennifer Lopez a vorbit despre cât de mult a suferit după Ben Affleck, în urmă cu 20 de ani.

Într-un interviu pe care l-a acordat lui Zane Lowe, artista a povestit despre noul album pe care urmează să-l lanseze, dar și despre cum actorul a inspirat-o în tot acest proces.

„În urmă cu 20 de ani, m-am îndrăgostit de dragostea vieții mele. Acum, cel mai minunat, incredibil, de necrezut lucru s-a întâmplat. Motivul pentru care sunt aici este că vreau să prind acest moment în timp, deoarece este chiar mai bine decât prima oară.”

Affleck și Lopez s-au căsătorit în vară, asta după ce au rupt logodna în 2004.

„A fost extrem de dureros după ce ne-am despărțit. Când am anulat nunta, în urmă cu 20 de ani, a fost cea mai mare durere din viața mea. Am simțit sincer că voi muri. Toată treaba m-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani, unde nu reușeam să fac lucrul bun. Dar acum, 20 de ani mai târziu, are cu adevărat un final fericit. A fost finalul care nu s-a crezut posibil la Hollywood. Nu vom scrie noi asta, deoarece nimeni nu ar crede finalul ăsta.”

Mai mult, ea a vorbit și despre cum Affleck, odată împăcați, a certat-o pentru că nu a mai cântat melodii despre el de pe albumul „This Is Me...Then.” „I-am zis că are dreptate și că erau foarte dureroase. A fost o parte din mine pe care am fost nevoită să o pun deoparte pentru a merge înainte și a supraviețui. A fost o tactică de supraviețuire, asta e sigur.”

Unul din motivele despărțirii de atunci a fost atenția media pe care au primit-o: „A fost energia din afară care venea înspre noi. Iar noi ne iubeam, a fost foarte greu.”

Pe noul material muzical, care va fi lansat în 2023, Lopez nu a exclus versurile personale. „Am surprins momentul din prezent, când m-am reunit cu dragostea vieții mele și alături de care am hotărât să rămânem mereu împreună. Întreg mesajul albumului este despre cum dragostea există. Însă, dacă uneori ai pierdut speranța și aproape te-ai dat bătut, nu face asta. Dragostea adevărată există, iar unele lucruri chiar durează o eternitate, iar asta este cât se poate de real.”