Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, mărturisește de ce nu vorbește despre acuzațiile aduse tatălui ei

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, a povestit de ce nu discută despre luptele legale și publice ale tatălui ei

Actrița și modelul de 23 de ani apare pe coperta revistei Elle, iar în interviul acordat publicației povestește modul în care a fost crescută.

„Părinții meu l-au protejat pe fratele meu Jack, dar și pe mine, așa cum au știut mai bine. Știu că copilăria mea nu arată ca o copilărie obișnuită, dar este tot ceea ce știu. Am fost crescută într-un mod care m-a învățat cât de important este să prețuim intimitatea”, explică ea.

Mai mult, Lily a dezvăluit cum oferă totul carierei sale, dar apoi preferă să se retragă în viața ei privată. Nu are nici măcar un cont de Twitter: „Nu simt că este ceva ce vreau să spun și nu pot face asta prin munca mea.”

În ceea ce privește procesul dintre tatăl ei și Amber Heard, Depp spune că nu vrea să se bage.

„Când este vorba despre ceva atât de intim și personal, care dintr-o dată nu mai este personal, mă simt îndreptățită să am propriile mele gânduri secrete. Plus de asta, cred că nu sunt aici să răspund pentru nimeni și simt că foarte mult timp, de-a lungul carierei mele, oamenii au vrut să mă definească prin bărbații din viața mea, fie că e vorba de membrii familiei sau de iubiți. Și chiar sunt pregătită să fiu definită de lucrurile pe care le fac eu.”