Kiss Music News

David Guetta, headliner la ediția UNTOLD din acest an, a câștigat două premii la MTV EMA 2022

David Guetta reușește să domine în industria dance la nivel global.

Francezul a dezvoltat formula magică pentru a se impune atât în cultura underground, cât și în cea mainstream, cu piesele lansate până acum. 

Pe lângă faptul că a fost pe locul I în clasamentul celor mai buni 101 producători din acest an, realizat de 1001tracklists, headliner-ul celei de-a șaptea ediții UNTOLD a reușit o nouă performanță în cadrul MTV EMA 2022 și a plecat acasă cu două trofee. 

Guetta a câștigat la categoria „Best Collaboration” cu piesa „I’m Good (Blue)”, unde a lucrat alături de artista americană Bebe Rexha, dar și la categoria „Best Electronic”, pentru al treilea an la rând, unde a fost nominalizat alături de Swedish House Mafia, Tiesto, Marshmello, Calvin Harris și DJ Snake. 

În ceea ce privește „I’m Good (Blue)”, producătorul a folosit un sample dintr-o piesa lansată în anul 1998 de italianul Eifel 65, „I’m Blue (Da ba di).” 

Clipul oficial al piesei a trecut de 46 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube, iar pe Spotify are peste 348 de milioane de stream-uri la nivel global, și este al șaptelea single cu care Guetta a ocupat locul 1 în UK Singles Chart, clasamentul oficial al Marii Britanii. Mai mult, cariera lui legendară a fost validată de Spotify, deoarece a devenit al patrulea cel mai ascultat artist de pe platforma de streaming.