Kiss Time Out

Henry Cavill are o super veste pentru fani: „Superman a revenit”

Superman revine pe marile ecrane!

Actorul Henry Cavill a dat vestea fanilor: „Am revenit în rolul lui Superman. Am vrut să aștept până la final de weekend, deoarece mi-am dorit să vă dau șansa să vedeți „Black Adam”, dar acum, după ce mulți ați vizionat filmul, vreau să fac lucrurile oficiale - am revenit în rolul lui Superman.”

„Black Adam” îl are pe Dwayne Johnson drept protagonist și a generat 67 de milioane de dolari, în primul weekend de la lansare. Cavill a avut un cameo în producție, iar publicul l-a văzut față în față cu Black Adam, fapt care a lăsat de înțeles un posibil conflict între ei, în filmele viitoare. A fost prima apariție a actorului în rolul lui Superman, de când Zack Snyder a lansat „Justice League” în 2017.

„Imaginea pe care o vedeți în această postare și ceea ce ați văzut în „Black Adam” sunt doar o mostră din ceea ce va urma. Există multe motive pentru care să fiu recunoscător și voi reveni la ele în timp. Dar vreau să vă mulțumesc vouă, în primul rând. Vă mulțumesc pentru suport și pentru răbdare”, a notat Cavill pe Instagram.

Fanii și-au dorit încă un film Superman de la debutul lui Cavill în rolul supereroului din 2013, în „Man of Steel.” Dwayne Johnson s-a luptat mult pentru ca Superman să aibă un cameo în „Black Adam”, dar fostul șef DC Films, Wakter Hamada, a respins ideea. Înainte ca filmările să se încheie, actorul a găsit aliați în noi șefi Warner Bros, Michael De Luca și Pamela Abdy, cei care au aprobat ideea. 

„Este o nouă conducere în Warner Brothers, iar noua era este că ascultăm. Ascultăm fanii și sunt extrem de fericit să-i văd extaziați pe oameni. Sunt extrem de fericit de schimbarea asta în universul DC. Și de faptul că a revenit Superman,” a spus Johnson.

Momentan niciun regizor sau scenarist nu a fost legat de un proiect solo cu Cavill, dar într-un interviu acordat anul trecut, actorul a spus că încă are costumul pregătit: „Totul este gata și aștept telefonul.”