Kiss Time Out

Tu-l recunoști pe Zac Efron? Actorul s-a schimbat total pentru un rol de wrestler

Zac Efron se pregătește pentru un nou rol.

Actorul de 35 de ani a fost fotografiat pe platourile de filmare ale filmului „The Iron Claw”, iar fanii n-au ezitat să-și arate mirarea pentru modul în care arată. Adevărul este că Zac pare aproape de nerecunoscut, cu o freză nouă, dar și un trup exagerat de lucrat, deoarece va interpreta un luptător de wrestling.  

„Iron Claw” urmărește povestea lui Kevin Von Erich și este bazată pe fapte reale, în timp ce urmărește „succesul și declinul luptătorului”, cât și a familiei sale, o dinastie de luptători care a avut un impact major în sport, din 1960 și până azi.

Filmul este scris și regizat de Martha Marcy May Marlene, iar din distribuție mai fac parte nume sonore precum Lily James, Maura Tierney, Jeremy Allen White și Harris Dickinson.

Într-un interviu acordat recent, actorul a povestit cum s-a pregătit pentru rol, dar și faptul că a avut o dietă diferită, față de cum a procedat în 2017, pentru „Baywatch.” La acea vreme, el a suferit o depresie cruntă, din cauza regimului strict. 

„Nu știu dacă poți obține în mod real look-ul din Baywatch. Este prea puțină apă în piele. Adică nu e natural, arată ca și cum ar fi CGI. Toată treaba asta a cerut un efort enorm și n-am nevoie de asta. Prefer să am un extra procent de grăsime de 2-3%. La un moment dat, ăsta a fost visul meu - cum ar fi să nu fiu nevoit să arăt bine mereu? Cum ar fi să zic, „la naiba cu toate”? Am încercat și am avut succes, dar m-am simțit foarte rău. Corpul meu nu se simțea sănătos”, a spus el.

Odată cu noul film, actorul și-a schimbat regimul, chiar dacă și-a forțat limitele pentru noul rol. „Îmi place să-mi împing limitele și să las totul la iveală, până în punctul în care chiar trebuie să fac asta. Altfel, nu mă simt bine în pielea mea.”