Cool Stuff

Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la vârsta de 48 de ani

Deși este o veste minunată, reacțiile din mediul online n-au fost cele mai fericite.

Hilary Swank, actrița dublă câștigătoare a premiului Oscar, și soțul ei, Philip Schneider, vor deveni părinți de gemeni.

Vestea a fost dată de actriță în timp ce se afla la emisiunea „Good Morning America”. 

„E ceva ce mi-am dorit de mult timp, să fiu mamă. Și nu doar a unuia, ci a doi copii. E atât de frumos că pot să vorbesc despre asta și să împărtășesc cu lumea întreagă. Nu-mi vine să cred”, a spus Hilary Swank în timpul emisiunii.

Aceștia vor fi primii copii ai cuplului. Swank a mai dezvăluit și că se află în al doilea trimestru de sarcină, dar chiar și echipa ei de filmare de la „Alaska Daily” a aflat vestea abia când actrița a făcut anunțul în direct.

Nu este o surpriză că va avea gemeni, pentru că aparent acest lucru este comun în familia ei, dar și în cea a soțului.

„Gemeni înseamnă dublu! Fericire dublă! Bunica mea era un geamăn, bunica soțului meu era un geamăn, deci avem gemeni în familie.”, a spus ea.

Swank a devenit celebră în rolul lui Julie Pierce din filmul „The Next Karate Kid”, iar la 5 ani de la acesta ea a câștigat primul ei Oscar pentru prestația din „Boys Don’t Cry", urmat de al doilea, în 2005, pentru „Million Dollar Baby”.

Ea a postat un clip în care arată burtica și pe Instagram, dar acolo reacțiile au fost și dintre cele mai puțin fericite, cu mulți dintre comentatorii indicând faptul că a ales să rămână însărcinată la o vârstă prea avansată.