Iuliana Beregoi are un videoclip pentru prima piesă lansată după împlinirea vârstei de 18 ani, „Tu mă ai”

Cea mai iubită artistă din noua generație.

Tânăra artista este considerată un etalon pentru Generația Z, trece printr-o etapă firească de maturizare, iar acest lucru se poate observa și în noul ei single unde versurile vorbesc despre cât de frumos este sentimentul de a iubi și de a fi îndrăgostit real de cineva. 

Piesa a fost scrisă de florianrus, Paul Iorga și Dayana, producția finală fiind realizată de către Paul Iorga. „Tu mă ai” este o co-producție marca Global Records & Mixton Music.

Tu mă ai este un single special pentru mine. Reprezintă primul meu single după ce am ajuns la vârsta maturității, vârstă la care poveștile de dragoste sunt din ce în ce mai intense și mai reale. Întotdeauna mi-am dorit să fiu un exemplu pentru generația din care fac parte și cred că e datoria mea să vă iau alături de mine în fiecare etapă a vieții pe care o urmez. Iar odată cu lansarea <<Tu mă ai>> am pornit împreună spre un nou necunoscut, dar unul plin de speranță și surprize” ne spune Iuliana Beregoi.

La doar 18 ani, Iuliana Beregoi este cea mai iubită artistă din noua generație. Cu fani atât în România, cât și în Republica Moldova, artista a reușit să susțină show-uri sold-out în toată țara, inclusiv la Sala Palatului, a cărei capacitate a fost atinsă în 2 concerte consecutive.

Cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube, Iuliana a reușit să depășească bariera online-ului și să ajungă în topurile radio cu piese precum „Cum sună liniștea” și „Ne iubim”.