David Guetta, DJ-ul numărul 1 al planetei, pregătește David Guetta Experience, un proiect muzical în Metaverse

I se vor alătura Snoop Dogg, Akon și Neyo.

O experiență care pare să depașească limitele realului este pregătită de DJ-ul numărul 1 al lumii, francezul David Guetta, unul dintre headlinerii celei de-a șaptea ediții a festivalului UNTOLD. 

În ultimii trei ani, Guetta a devenit unul dintre artiștii care a reușit să redefinească muzica electronică, e un lucru de care ne-am convins și noi. 

În 2019, la ediția aniversară a fenomenului UNTOLD, francezul și-a deschis DJ set-ul de pe Cluj-Arena cu ,,Never Be Alone” (with MORTEN & Aloe Blacc) o piesă care avea să schimbe dinamica muzicii dance la nivel global. A fost momentul în care apărea un nou gen – FUTURE RAVE. 

În 2022 noul stil muzical lansat de Guetta și partenerul său danezul MORTEN, ajuns pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD în vara acestui an, a devenit dominant în circuitul de festival, iar Guetta și compania Stage11 duc totul la nivelul următor.  

Stage11 este un start-up care-și propune să redefinească experiența muzicală, combinată cu zona de gaming, realitatea augmentată și NFT-urile într-un univers interactiv. Proiectul lansat de Stage11 își propune să creeze un nou mijloc de exprimare, artiștii având posibilitatea de a-și invita fanii să participe la sesiunile live prin intermediul unui avatar, să se joace, să construiască noi universuri muzicale. 

Prima experiență în Metaverse a companiei din Paris va fi lansată în parteneriat cu DJ-ul și producătorul David Guetta, proiectul intitulat Music Metaverse Adventure a fost prezentat oficial în cadrul VivaTech și MET AMS (Amsterdam), lansarea oficială urmând să aibă loc în 2023. Cei care intră în joc vor avea misiunea de a-l ajuta pe Guetta să salveze viitorul muzicii în orice univers posibil. 

Un avatar high-definition 3D al lui David Guetta, implicat într-o călătorie epică sci-fi, va fi însoțit de avatar-urile fanilor săi care se vor lupta cu Snoop Dogg, Akon și Ne-Yo. 

Toată această aventură în Metaverse va avea un soundtrack perfect, un DJ set unic al francezului David Guetta realizat special pentru această experiență.


“Să ajung la evenimente în lumea reală este de fiecare dată o experiență incredibilă: muzica, scena, mulțimea, trăiesc pentru asta. Dar să am posibilitatea de a duce această experiență la un alt nivel alături de Stage11, este incredibil. Acum fanii mei au oportunitatea de a-mi fi alături în metaverse. E ireal! Cred că acesta este viitorul în muzică și entertainment, o să ne vedem acolo”, a declarat David Guetta.