Kiss Time Out

Primul trailer „I Wanna Dance With Somebody” este aici - povestea biografică a legendarei Whitney Houston

Whitney Houston va rămâne pentru totdeauna în inimile oamenilor.

Sony aduce spiritul artistei pe marile ecrane, iar primul trailer al producției biografice „I Wanna Dance With Somebody” este aici.

Naomi Ackie (pe o care sigur o știi din serialul „The End of the F***ing World”) o portretizează pe cântăreață, într-o distribuție formată și din Ashton Sanders (cel care-l joacă pe Bobby Brown) și Stanley Tucci (în rolul lui Clive Davis). Clarke Peters îl va interpreta pe tatăl artistei, John Houston, iar Tamara Tunie va fi Cissy Houston, mama vedetei.

Studioul de film descrie pelicula drept „un portret care nu se abate de la nimic din ceea ce a însemnat femeia complexă din spatele Vocii.” Povestea urmărește cum o fată talentată din corul din New Jersey devine unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel global. „Visul meu? Să cânt ceea ce vreau să cânt, să fiu cine vreau să fiu și să ajung la o audiență cât mai mare”, spune Ackie în trailer.

Whitney a lansat piese celebre precum „Greatest Love of All”, „I Have Nothing” sau „I will always love you”, iar faima a cunoscut-o instant, în 1985, odată cu albumul ei de debut care-i poartă numele. Debutul în actorie și l-a făcut în 1992, odată cu filmul „The Bodyguard”, unde a jucat alături de Kevin Costner.

„I Wanna Dance With Somebody” va avea premiera în cinematografe începând cu 21 decembrie, iar noi abia așteptăm să-l vedem.