Kiss Time Out

Suma absurdă pe care o câștigă Khaby Lame dintr-o postare pe TikTok

Khaby Lame este cel mai urmărit influencer de pe TikTok.

Știam deja că cea mai urmărită persoană de pe TikTok este Khaby Lame. Ce încă era un mister era câți bani face simpaticul influencer din social media. Conform publicației Fortune, acesta ar încasa niște sume fabuloase pe o singură postare.  

În prezent, Lame are 149,5 milioane de followers pe TikTok și la doar 22 de ani el este un adevărat star recunoscut peste tot în lume. Însă, Lame a avut o viață nu tocmai ușoară. El s-a născut în Senegal, a fost sărac lipit pământului și a imigrat în Italia în 2001, împreună cu întreaga familie.

Cariera sa virală pe TikTok a început după ce și-a pierdut locul de muncă în timpul pandemiei - un necaz care s-a transformat rapid într-o binecuvântare.  

Doar în acest an, Lame ar fi câștigat 10 milioane de dolari, conform dezvăluirilor făcute de managerului său Alessandro Riggio pentru Fortune.

Brandul Hugo Boss l-a plătit de curând pe Lame cu 450.000 de dolari pentru a purta hainele lor la Milan Fashion Week și pentru a posta un clip despre acest lucru pe contul lui de TikTok.

O casă de producție de la Hollywood i-ar fi plătit lui Lame 750.000 de dolari pentru o singură postare pe TikTok. 

Aparent, lui Lame nu-i pasă atât de mult de bani. Visul său declarat este să ajungă să joace în filme, mai ales într-unul cu Will Smith, care este idolul său.