Cool Stuff

Primele imagini din filmul „Mica Sirenă” - o actriță de culoare o va interpreta pe Ariel

„Mica Sirenă” va fi cu siguranță un hit la box office, dar va stârni și multe reacții controversate.

Fanii au în sfârșit ocazia să vadă cum va arăta transformarea în film a animației „Mica Sirenă”. Primul trailer pentru această mult așteptată producție Disney a fost lansat la evenimentul D23 Expo care a avut loc între 9 și 11 septembrie. 

În afară de câteva imagini care ne arată cum se va prezenta Regatul de Sub Apă, acum putem vedea și cum va arăta Ariel, care va fi interpretată de actrița Halle Bailey. În trailer ea și cântă un fragment din „Part of Your World” și sună foarte bine.

Deja se spune că la cum arată trailerul, „Mica Sirenă” ar urma să fie cea mai bună adaptare pentru marele ecran al unui desen animat din colecția clasică Disney. 

Actorul Jonah Hauer-King îl va interpreta pe Prințul Eric, Javier Bardem va fi Regele Triton, Melissa McCarthy o va interpreta pe Ursula,  Daveed Diggs îi va împrumuta vocea lui Sebastian, iar Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns) va regiza acest film în care vor fi incluse și piese noi de la compozitorii Disney Alan Menken și Lin-Manuel Miranda, pe lângă cele deja cunoscute din desenele animate care au avut premiera în 1989.

Însă, având în vedere că Ariel va fi interpretată de o actriță de culoare, primul trailer pentru „Mica Sirenă” a stârnit și foarte multe reacții rasiste de la tot felul de trolli de internet.  

Se pare că aceștia pot accepta vrăjitoare cu picioare de caracatiță și crabi care vorbesc, dar nu și o sirenă de culoare. 

„Mica Sirenă” va avea premiera pe marele ecran pe 26 mai 2023.