Hot On Kiss

Surprizele continuă la ROCKADELIA! Un invitat special va urca pe scenă alături de Delia

Toamna e despre emoții trăite la superlativ, dar și despre evenimente memorabile.

Pe  11 septembrie, în parcarea Kaufland Testimițanu, Delia va încinge atmosfera într-un  eveniment de zile mari, ROCKADELIA, cu efecte speciale, fum, foc, lumini, lasere și  drive adevărat așa cum nu ai mai văzut la noi! Seara, însă, va fi condimentată cu un  invitat special, un artist care știe să facă show și să transmită un vibe deosebit – MACANACHE. Artistul va urca pe scena de la Chișinău cu un moment special și memorabil. 

Bilete la eveniment găsești pe AICI.

Macanache s-a lansat în muzică în anul 2015 ca artist independent, iar cu Delia a  colaborat la piesa “Rămâi cu Bine”, lansată în 2017. Macanache are un stil aparte,  foarte relaxat și sincer, cu accent de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un  maestru în arta rimelor în stilul liber, iar pe scenă e un adevărat actor ce știe să  vorbească prin muzică și versuri cu publicul său. S-a făcut cunoscut cu hiturile precum  „Ăsta sunt eu“, „Putred“, „Şefu“, „În fiecare zi“, ca mai apoi să fie catalogat drept noua  senzaţie a muzicii underground românești. 


Acum ai șansa să fii și tu parte a celui mai tare concert din această toamnă, să te bucuri  de prestația excentricii Delia și rapperului Macanache și să lași emoțiile să te învăluie pe  11 septembrie la ROCKADELIA! 


Detalii eveniment AICI.