Kiss Time Out

Meghan Markle își face vocea auzită. Ducesa de Sussex și-a lansat propriul podcast: „Mă simt diferită”

Meghan Markle are multe de spus.

Ducesa de Sussex (41 de ani) apare pe coperta celui mai nou număr al revistei The Cut, iar în paginile publicației a oferit un interviu unde a vorbit despre mutarea din UK în California și cum acest pas i-a făcut un bine, atât ei, cât și vieții de familie pe care o are alături de Prințul Harry și cei doi copii ai lor.

Mai mult, Meghan și-a lansat recent și un podcast pe Spotify, „Archetypes”, despre care spune că este extrem de încântată, mai ales că poate reconecta cu publicul, așa cum își dorește. 

Markle a lansat deja două episoade, unul cu Serena Williams și altul cu Mariah Carey, iar printre invitații pe care-i va mai avea se numără - Constance Wu, Issa Rae, Lisa Ling, Margaret Cho și Ziwe. Podcastul vine la doi ani după ce Meghan și Harry au încheiat un parteneriat de lungă durată cu Spotify. Mai mult, ce doi au și un deal de 100 de milioane de dolari cu Netflix, unde urmează să vedem rezultatele colaborării.

„Partea vieții mele pe care nu am împărtășit-o, pe care oamenii nu au avut șansa să o vadă, este povestea noastră de dragoste”, a mai spus Meghan. Mai mult, ducesa a vorbit și despre libertatea pe care ea și Harry o simt în prezent, departe de familia regală: „E minunat să poți să-ți spui singur povestea, mai ales când media deja a conturat-o în locul tău.”


În interviu, ea a vorbit și despre cum nu ar fi putut să-și ia copiii de la școală, dacă ar fi rămas în Anglia. „Îmi pare rău, dar am o problemă cu asta. Asta nu mă face obsedată de intimitate, ci un părinte puternic și bun care-și protejează copilul.”

Când s-au mutat în California, ea și Harry au stat în Los Angeles, iar apoi și-au cumpărat propria casă în Montecito, în valoarea de 14.65 milioande de dolari. „Inițial, nu aveam joburi, așa că nu ne-am dorit să vedem casa asta. Pur și simplu nu era posibil. E ca atunci când eram tânără și făceam window shopping - nu vreau să intru și să mă uit la toate lucrurile pe care nu mi le permit. Nu mă face să mă simt bine”, a povestit ea.

Ulterior, banii au venit, așa că și-au permis proprietatea, lucru despre care Meghan spune că le-a adus fericire. „Primul lucru pe care soțul meu l-a văzut în curtea casei au fost doi palmieri. Vezi cum sunt conectați la rădăcină? Iubirea mea, suntem noi. Acum, în fiecare zi Archie trece pe acolo și spune - bună, mama, bună, tata. Am făcut tot ceea ce am putut să luăm casa asta, deoarece intri și simți bucurie. Este vindecătoare și ne simțim liberi.”