A mai rămas doar o zi până la ultima aventură gastronomică din acest sezon - Street Food Chișinău

iTicket te invită pe 2, 3 și 4 septembrie să-ți răsfeți papilele gustative la un nou festival culinar plin de savoare - Street Food Chișinău.

iTicket te invită pe 2, 3 și 4 septembrie să-ți răsfeți papilele gustative la un nou festival culinar plin de savoare - Street Food Chișinău.

Vei avea parte de o combinație delicioasă a peste 30 de participanți, care timp de 3 zile, pe hiturile mixate de 3 DJ, te vor face să petreci timpul minunat alături de familie și prieteni.

Cei mai iscusiți bucătari abia așteaptă să te cucerească cu combinații culinare apetisante, de la prima gustare. Varietatea acestei prime ediții va fi pe placul oricărui gurmand, căci de la festival nu vor lipsi delicii precum:: kebab, wok, steak-uri, costițe, burgeri, pizza, preparate tradiționale savuroase, specialități BBQ dar și deserturi cu care va culmina experiența gastronomică, de la înghețată artizanală până la renumitul kurtos. De asemenea, toate aceste bunătăți vor putea fi asociate cu bere craft, vin de la producători autohtoni, cocktailuri răcoritoare și chiar nucată sau lichior de vișine.

La eveniment vei putea savura alături de prieteni mâncarea delicioasă la zona food, vei putea face o pauză la zona de relaxare, iar după poți arde caloriile la spațiul pentru dans. Copii vor avea și ei o zonă special dedicată lor, unde se vor distra la maxim. DJ NAD, DJ Alex Way și DJ Echo vor fi cei care vor asigura buna dispoziție pe tot parcursul evenimentului, cu cele mai faine piese.

Hai să dăm start toamnei cu o varietate de gusturi, arome și culori la Street Food Chișinău. Vino alături de cei dragi pe 2, 3 și 4 septembrie începând cu ora 11:00, pe Aleea Centrală din parcul ”Valea Trandafirilor”. 

Intrarea este LIBERĂ!

Detalii eveniment găsești AICI.