Kiss Music News

Este sau nu Harry Styles „The New King of Pop”?!

O adevărată dezbatere a pornit, în „regatul muzicii”, după ce Harry Styles a fost „încoronat”, de către publicația Rolling Stone, drept „The New King of Pop”. Așadar: A fi sau a nu fi „Noul Rege al Muzicii Pop”?! Aceasta pare să fie întrebarea zilei.

Harry Styles e unul dintre cele mai mari fenomene ale muzicii contemporane iar asta nu poate fi negat de nimeni. Milioane de fani, din întreaga lume, sunt total îndrăgostiți de muzica, personalitatea, carisma și stilul său nonconformist, iar orice apariție a lui în spațiul public încinge instant spiritele admiratorilor săi. 

În ultimul timp, Styles a devenit din nou subiectul principal de pe prima pagina a publicațiilor din întreaga lume, după ce un material incendiar și personal, cu declarații exclusive din partea artistului, a apărut în publicația Rolling Stone. Pe lângă dezvăluirile extrem de sincere și deschise despre sexualitatea lui, relația cu Olivia Wilde, mersul la terapie și multe altele, Harry Styles a primit și două titulaturi care au stârnit un șir lung de dezbateri: „The World’s Most Wanted Man” și „The New King of Pop”. 

Într-adevăr, 2022 pare să fie anul de glorie al lui Harry Styles. În primele luni, acesta a lansat „As It Was”, care poate fi considerat imnul acestui an, pentru că a devenit imediat cel mai ascultat cântec. „Harry’s House”, al treilea album al artistului, a fost lansat la scurt timp după și a devenit cel mai bine vândut album al anului. La toamnă, Styles revine pe marile ecrane din postura de actor. Thriller-ul psihologic „Don’t Worry Darling” și drama „My Policeman” se vor lansa pe 23 septembrie și, respectiv, 4 noiembrie. De asemenea, el va face parte și din continuarea filmului „Eternals”, creat de Marvel.

În plus, acesta a încheiat recent partea europeană a turneului „Love on tour” și este în prezent în America de Nord, unde are rezidențe de câte două săptămâni la cele mai mari arene din SUA, precum Madison Square Garden.  


Cum a devenit Harry Styles cel mai dorit bărbat din lume?


Britanicul și-a făcut apariția acum 12 ani, la X Factor UK. Pe vremea aia, tânărul Harry locuia cu mama sa divorțată, într-o casă obișnuită din Redditch, Anglia și lucra într-o brutărie. Deși prestația lui cu “Isn’t She Lovely”, cântecul lui Stevie Wonder, nu i-a dat pe spate pe jurați, acesta a cucerit prin carisma și naturalețea pe care le avea încă de atunci. Harry s-a alăturat trupei de băieți One Direction care a prins atât de bine la public încât au urmat aproximativ 6 ani de faimă, 5 albume, milioane de fani, concerte sold out în întreaga lume și multe hit-uri cântate chiar și în ziua de azi. 

După despărțirea One Direction, Styles a scos primul single, „Sign of the times” (2017), devenind instant un adevărat succes mondial. De acolo, albumele lui au fost printre cele mai ascultate, apreciate și vândute discuri ale tuturor timpurilor și au dominat, timp de săptămâni întregi, cele mai importante top-uri internaționale. 

„As It Was” a devenit prima piesă din istorie care să ocupe locul 1 în Billboard Hot 100 pentru cel puțin 10 săptămâni consecutive. Aceasta a ocupat prima poziție în topuri concomitent cu întreg albumul „Harry’s House”, care a ocupat și el primele poziții în materie de discuri. Noul album scos de Styles in finalul lunii mai a depășit deja o serie de recorduri și este oficial cel mai bine și rapid vândut album al anului. 

„As It Was" a fost cântecul numărul unu în SUA, timp de patru săptămâni, urmat de încă trei piese care au urcat în top 10 și tot restul pieselor de pe album fiind în top 30. Singura performanță de acest tip, cu patru single-uri în top 10, în SUA, a fost atinsă de Beatles, în 1964. 

„Harry’s House” a vândut în doar trei zile peste 182.000 de exemplare pe vinyl în SUA, stabilind un nou record, deținut înainte de Taylor Swift, care vânduse un total de 114.000 exemplare ale albumului „RED”. În Marea Britanie, vânzările de peste 36.000 de exemplare îl fac cel mai bine vândut vinyl al secolului.