James Franco revine în cinematografie, în rolul lui Fidel Castro

După o pauză de patru ani, James Franco este pregătit să revină pe marile ecrane.

Actorul nu a mai fost implicat în niciun proiect mare din 2019, an în care a fost acuzat de mai multe studente de-ale sale de la cursurile de actorie de comportament inadecvat și hărțuire sexuală. 

În prezent, el va face parte din filmul regizat de Miguel Bardem, „Alina Of Cuba.” Alina este fiica lui Castro, Alina Fernández Revuelta, un critic puternic al guvernului tatălui ei, implicată de asemenea în producția filmului. Ea va fi jucată de Ana Villafañe, iar mama ei, Natalia „Naty” Revuelta, va fi jucată de Mía Maestro.

Referitor la modul în care James a ajuns implicat în acest proiect, cei de la avclub.com au hotărât să-l citeze pe producătorul John Martinez O’Felan.

„Faptul că l-am găsit și l-am convins pe Franco să-l joace pe Castro a fost un proces provocator și distractiv, dar universul a fost implicat, deoarece regulile regizorului au fost acelea de a găsi pe cineva care seamănă cu adevăratul Castro, cât și pe cineva pe care Alina Fernandez l-ar aproba”, a spus el, nu fără a sublinia un proces complicat prin care au ajuns la concluzia că Franco este actorul de la Hollywood care seamănă cel mai mult cu Fidel.