Cool Stuff

Conor McGregor își face debutul la Hollywood - va avea un rol principal într-un film alături de Jake Gyllenhaal

Va avea McGregor același succes la Hollywood pe care l-a avut în cușcă?

Conor McGregor este multe lucruri: cel mai celebru luptător de MMA din lume, unul dintre cei mai bogati atleți, un antreprenor de succes și urmează să devină și star la Hollywood.

El își va face debutul în actorie în remake-ul filmului „Road House”, un clasic al anilor '80. Aici el va avea un rol principal alături de actorul Jake Gyllenhaal. Filmul va fi produs de Prime Video.

Din distribuție mai fac parte actorii Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp și Bob Menery.

Filmul va spune povestea unui fost luptător UFC (Gyllenhaal) care devine bouncer la un club din Florida, însă descoperă rapid că nimic nu e ceea ce pare în acest paradis tropical. Încă nu se cunosc detalii despre rolul pe care-l va avea McGregor, dar nu va fi vorba de un rol secundar sau doar de un cameo. 

McGregor a fost curtat de Hollywood de multă vreme, de luptătorul n-a vrut să se implice în orice proict și a dorit ca debutul să și-l facă într-o producție care să i se potrivească. Irlandezul nu văzuse originalul „Road House” până când nu i s-a propus un rol în remake, dar odată ce l-a văzut special pentru această ocazie a acceptat imediat rolul din acesta.