Cool Stuff

Will Smith a publicat un clip în care-i cere scuze lui Chris Rock pentru palma dată la Oscaruri

Smith spune că Rock nu e pregătită încă să vorbească cu el.

Will Smith i-a cerut încă o dată scuze public lui Chris Rock pentru palma dată la Oscaruri. Actorul şi-a mai cerut scuze anterior într-un mesaj postat pe Instagram a doua zi după eveniment. Acum a făcut-o prin intermediul unui clip postat pe YouTube, la 4 luni de la evenimentul care a șocat o lume întreagă. 

În clip Smith  îşi cere scuze pentru comportamentul său „inacceptabil” şi îi cere comediantului să-și găsească timp și să vorbească oricând doreşte și e pregătit să facă acest pas.

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti", a spus Smith.

Smith mai spune că în cele 4 luni s-a tot gândit la gestul său și că a lucrat la aspecte personale din viața sa. 

Actorul mai recunoaște că în acel moment nu s-a gândit nici măcar o clipă la câţi oameni vor fi răniţi. De aceea, Smith le-a cerut scuze și mamei şi fratelui lui Chris Rock. 

„Jada nu a avut nimic de-a face cu asta, îmi pare rău", a spus Smith, care şi-a cerut scuze și propriei familii şi tuturor colegilor pe care i-a rănit. 

Actorul a mai ținut să precizeze că reacţia lui s-a datorat exclusiv „propriilor experienţe” şi „istoriei personale” pe care o are cu Chris Rock.

Iată întregul clip în care Will Smith își cere scuze: