Kiss Time Out

„The Princess” via HBO Max - un nou documentar despre Prințesa Diana îți va arăta cât de copleșitoare a fost viața ei

Viața Prințesei Diana rămâne de interes pentru public.

Pe 31 august 1997, Prințesa Diana a încetat din viață, în urma unui accident auto din Paris. Milioane de oameni din întreaga lume au rămas îndurerați după acest eveniment tragic. 

Viața Dianei a fost întotdeauna un subiect vânat de paparazzi, dar și de public, și după moartea ei au apărut multe documentare care au încercat să exploreze problemele sale, cât și căsnicia toxică dintre ea și Charles.

„The Princess” via HBO Max nu se abate de la informațiile de mai sus, dar modul în care este conceput, cât și criticile pozitive primite, îl transformă într-un film care promite un alt unghi de abordare al poveștii. 

Documentarul ne arată „obsesia nesănătoasă” a lumii cu Prințesa. În trailer-ul oficial, putem să auzi mai multe voci care spun: „prințesa a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat monarhiei” sau „prințul a realizat că este pe locul doi.”

Vom porni într-o călătorie profundă în viața ei alături de Charles, dar vom descoperi și impactul pe care media l-a avut în existența ei, moștenirea pe care a lăsat-o, cât și legătura cu cei doi fii ai săi, William și Harry.

„Când pui o persoană modernă într-o instituție antică, acea persoană va fi distrusă”, se mai aude o voce în film, în timp ce ne dă de gândit dacă lucrurile s-au schimbat până în zi de azi sau nu.