Kiss Time Out

Netflix a lansat primul trailer pentru „Blonde”, filmul despre Marilyn Monroe interzis minorilor

Va fi primul film produs de Netflix ce va fi interzis minorilor.

După ce luna trecută a lansat primul teaser pentru filmul despre viața lui Marilyn Monroe, în urmă cu puțin timp Netflix a lansat și primul trailer oficial. Din ce se poate vedea în acest trailer, Ana de Armas intră excelent în rolul celebrei blonde. 

Filmul va fi bazat pe cartea scriitoarei Joyce Carol Oates, „Blonde”, și va purta același titlu. 

De asemenea, filmul va fi interzis minorilor, din cauza conținutului sexual explicit, ceea ce marchează o premieră pentru Netflix, fiind primul film produs de platforma de streaming care va primi această etichetă. Chiar dacă acum se găsesc filme interzise minorilor pe Netflix, până acum ele nu au fost și produse de gigantul american de streaming.  

Regizorul Andrew Dominik, cel care se va ocupa de acest proiect, a spus următoarele despre „Blonde”:

„E un film solicitant. Dacă publicului nu-i place, e problema publicului. Nu candidează pentru o poziție publică. Este un film interzis minorilor despre Marilyn Monroe, e ceea ce vrea toată lumea să vadă, nu? Eu vreau să merg să văd versiunea interzisă minorilor a poveștii lui Marilyn Monroe.”

Cartea de 700 de pagini a scriitoarei Joyce Carol Oates a fost publicată în anul 2000 și este o versiune ficționalizată a vieții celebrei actrițe.

În film vor mai apărea și actorii Adrien Brody, Bobby Cannavale și Julianne Nicholson.

„Blonde” trebuia să aibă premiera în luna mai, în afara competiției de la Cannes, dar a fost amânat pentru luna septembrie. 

Premiera va avea loc pe Netflix pe 23 septembrie, după ce va putea fi văzut la festivalul de la Veneția.