iTicket te invită să descoperi universul muzical al marelui compozitor Eugen Doga, în cadrul aniversării oficiale a 85 ani.

Pe 20 august, la Moldexpo, vor răsuna creațiile geniului muzical Eugen Doga în cadrul unui spectacol desăvârșit, ce va avea loc în aer liber.

Pe 20 august, la Moldexpo, vor răsuna creațiile geniului muzical Eugen Doga în cadrul unui spectacol desăvârșit, ce va avea loc în aer liber. Marele compozitor își va celebra aniversarea oficială a 85 ani alături de publicul său drag, pe notele pieselor care au cucerit o lume întreagă. Evenimentul va aduna la un loc iubitorii de artă și frumos, ce au fost marcați de muzica maestrului, în diversele ei forme. 


Alături de Marele Eugen Doga, pe scenă vor evolua artiști remarcabili din Republica Moldova și România, precum:

- Mariana Bulicanu
- Irina Baianț (România)
- Ana Maria Donose (România)
- Vasile Iovu
- Tania Cergă
- Vitalie Advahov
- Dumitru Mâțu
- Mihai Gandraman
- Martina Meola
- Lucian Advahov

Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra Extinsă a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”, dirijor Dumitru Cârciumaru și Capela Coral Academică, dirijor Ilona Stepan.

Vino pe 20 august, începând cu ora 19:00, la Moldexpo să ne alinăm inimile cu muzica sufletului, în cadrul unui eveniment atemporal și plin de emoții. 

Grăbește-te să rezervi un loc pe iTicket, căci numărul biletelor este limitat - AICI BILETE

La procurarea biletelor cu cardul Mastercard până la 14 august, se oferă 15% reducere în contul personal iTicket pentru următoarele procurări.
Copiii până la 5 ani intră gratuit.

Vezi cum a fost ”Eugen DOGA - 80