Filmul în regia lui Martin Scorsese, „Killers of the Flower Moon”, cu Leonardo DiCaprio în rol principal, va avea premiera abia în 2023

Dacă vrei să vezi cea mai recentă producție semnată Martin Scorsese, mai ai nevoie de răbdare.

Killers of the Flower Moon” este unul dintre cele mai așteptate filme via Apple, însă western-ul nu va fi prezent la ceremonia de Oscar-uri, deoarece va avea premiera abia în 2023.

Leonardo DiCaprio și Jesse Plemons joacă în rolurile principale, dar din distribuție nu lipsesc și alte nume sonore, cum ar fi Robert De Niro, Brendan Fraser sau John Lithgow.

Filmul a fost scris de Eric Roth și adaptat după romanul bestseller „Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI”, scris de David Grann. Povestea urmărește o investigație importantă via FBI, unde este implicat și J. Edgar Hoover, după ce membri ai tribului Osage din SUA au fost uciși în circumstanțe misterioase.

Scorsese este recunoscut pentru minuțiozitatea cu care-și editează filmele, iar ăsta este unul dintre motivele pentru care nu putem să-l vedem în curând, deși filmările s-au încheiat în septembrie 2021.