Hot On Kiss

Au mai rămas doar 3 zile până la show-ul excepțional alături de Subcarpați și Surorile Osoianu

Pe 29 iulie, iTicket te invită la Grădina Botanică să trăiești în PREMIERĂ o experiență muzicală fantastică alături de Subcarpați și Surorile Osoianu.

Pe 29 iulie, iTicket te invită la Grădina Botanică să trăiești în PREMIERĂ o experiență muzicală fantastică alături de Subcarpați și Surorile Osoianu. Concertul LIVE va începe la ora 20:00 iar folclorul, tradițiile, natura și arta se vor combina toate perfect în același ritm al muzicii. Acest tip de creație îl asculți fără să respiri și îți oferă un amalgam de emoții, senzații și sentimente. 

Toți cei care au ascultat cel puțin odată Subcarpați știu ce stare fantastică îți trezește muzica lor și cum te marchează. Sinergia genială dintre stiluri sfidează granițele timpului într-o călătorie către suflet și origini. 

Așadar, vino pe 29 iulie în mijlocul naturii, evadează de la nebunia zilnică și ia-ți doza de oxigen alături de Subcarpați și Surorile Osoianu. 

După concertul LIVE, seara va continua alături de DJ ECHO iar pe durata evenimentului vei avea ocazia să combini această experiență muzicală cu cea gastronomică.

Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 18:30.

Prețul biletelor este de DOAR 290 lei, excepție fiind ziua evenimentului când vor costa 400 lei. 

Biletele sunt disponibile în rețeaua iTicket așa că grăbește-te să-ți asiguri locul AICI.

*Copiii până la 7 ani intră gratuit