Cool Stuff

Brad Pitt a făcut un fashion-statement și a purtat o fustă la premiera filmului „Bullet Train”

Brad Pitt se simte bine în pielea lui!

Actorul și-a făcut apariția la premiera filmului „Bullet Train” din Berlin îmbrăcat casual, într-un outfit compus dintr-o cămașă, o jachetă și o fustă. El s-a accesorizat cu un colier, ochelari de soare și ghete în picioare, iar fanii n-au ezitat să-i admire tatuajele lăsate la vedere, cât și fashion statement-ul pe care l-a făcut.

Pitt are o relație specială cu moda și potrivit celor de la Vogue UK, el a anticipat faptul că bărbații vor purta fuste încă din 2004, de când își promova filmul „Troy”: „Bărbații vor purta fuste vara viitoare, așa consider eu. Filmul răspunde ambelor sexe. Am vrut să fim realiști, iar în acele timpuri grecii purtau fuste mereu.”

Mai mult, în 1999, el a fost fotografiat de Mark Seliger pentru coperta Rolling Stone, în timp ce purta diferite rochii. 

În prezent, actorul este într-un turneu de promovare al celui mai recent film al său, alături de actorii Joey King, Aaron Taylor Johnson și Brian Tyree Henry.

„Bullet Train” este o comedie de acțiune unde Pitt este un asasin care se întoarce la treabă după ce a trecut printr-un burnout.

„Știi, faci o lună terapie, ai o epifanie și crezi că le-ai rezolvat pe toate și nu vei mai avea probleme vreodată”, a spus Pitt despre personajul lui celor de la GQ. Evident, aventurile se vor ține lanț, după cum poți vedea și din trailer: