Kiss Time Out

Primul teaser trailer de la „The Idol” este aici: Lily-Rose Depp și The Weeknd au rolurile principale în această serie captivantă

Creatorul „Euphoria”, Sam Levinson, și Abel Tesfaye, aka The Weeknd, ți-au pregătit un serial intens și explicit.

Serialul are acțiunea plasată în lumea industriei muzicale, plină de băutură, destrăbălare, orgii și cocaină, iar teaser trailer-ul îți promite „the sleaziest love story in all of Hollywood” - iubirea dintre o artistă în plină ascensiune (Depp) și un guru de self-help și posibil leader de cult (Tesfaye).

Încă nu a fost anunțată o dată oficială de lansare și nici nu se știu foarte multe detalii despre show, mai ales că acesta a suferit multe amânări și transformări, de când a fost anunțat, în iunie 2021.

Inițial, serialul trebuia să fie regizat de Amy Seimetz, dar ea a părăsit proiectul în aprilie, iar surse din producție susțin că Tesfaye este cel care a contribuit la această decizie, după ce a spus cum simte că serialul se duce prea mult „într-o perspectivă feminină”, unde personajul lui Depp pare mai important decât al său.

„Echipa creativă a show-ului continuă să construiască și să-și evolueze viziunea asupra seriei, motiv pentru care au hotărât o nou direcție artistică. Producția își va modifica distribuția în mod corespunzător, astfel încât să se alinieze acestei noi abordări asupra seriei”, a spus un reprezentant HBO la acea vreme.

Din primele imagini, pare că vom avea parte de o poveste haotică și cel puțin interesantă, așa că suntem pregătiți să-i dăm o șansă. Tu?