Cool Stuff

JAY-Z a dezvăluit motivul pentru care nu stă pe social media, cât și faptul că nu s-a retras din muzică

JAY-Z nu are nevoie de Instagram.

Artistul a oferit un interviu foarte relaxat lui Kevin Hart, unde a vorbit și despre prezența lui în social media. „Nu este pentru mine. Nu e stilul meu de a socializa. Nu am crescut în spațiul ăsta”, a spus el.

Însă mogulul nu poate spune că nu a încercat - prima oară în 2015, când i-a adus un tribut lui Michael Jackson, în ziua în care ar fi trebuit să facă 57 de ani, iar apoi în 2021, la insistențele prietenului său Lenny Santiago.

În prima lui postare el a promovat filmul pe care l-a produs (inclusiv coloana sonoră a acestuia) - „The Harder They Fall” - dar o zi mai târziu și-a șters pagina, după ce a strâns în jur de 800.000 de urmăritori în doar câteva ore. „A fost o nebunie, cât și pe coperta revistei TIME a doua zi. Am zis totuși că e prea mult.”

Jay-Z nu are o problemă cu social media, ba chiar are un cont de Twitter, cu 3 milioane de followers, unde mai postează din când în când: „Cred în evoluție sub orice formă, accept asta.”

În timpul conversației cu Kevin, el a vorbit și despre cum nu se va retrage din muzică: „Nu știu ce se va întâmpla. Nu fac muzică în mod activ, nu lucrez la un album și nu am planuri să fac un album. Dar nu vreau să spun că m-am retras din muzică. Este un dar și cine sunt eu să-l resping? Sunt deschis către orice. Poate nu un album sau poate da. Nu am nicio idee, dar voi lăsa ușa deschisă.”