Kiss Time Out

Alex Rodriguez nu are niciun regret după despărțirea de Jennifer Lopez: „Este cea mai talentată persoană din lume”

Alex Rodriguez are numai cuvinte de laudă despre fosta lui iubită.

În martie 2021, fanii cuplului Rodriguez -  Lopez au fost șocați atunci când au auzit că cei doi au rupt logodna.

Însă, un an mai târziu, ambii o duc foarte bine, semn că au luat decizia cea mai bună. Artista s-a reîmpăcat cu Ben Affleck, iar fostul jucător de la Yankees a dezvăluit recent într-un podcast cu Martha Stewart cât de sănătos și fericit se simte zilele astea.

Întrebat cum a fost viața lui după despărțirea de cântăreață, Alex a mărturisit că nu are niciun regret. „Viața este bună. Sunt foarte norocos. Mă trezesc în fiecare dimineață și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătatea mea și pentru fiicele mele superbe, care au avut 17 și 14 ani. Ăsta este focusul meu numărul 1 în viață.

Omul de afaceri a vorbit despre cum nu există niciun dram de ranchiună între el și Lopez. „Uite, ne-am simțit minunat împreună. Mai important, întotdeauna i-am pus pe copii pe primul lor, în tot ceea ce am făcut. Uite ce-ți voi spune despre Jennifer, așa cum le-am spus unora dintre colegii mei - este cel mai talentat om în jurul căruia am fost până acum. Muncește foarte mult. Cred că este un performer superb, cel mai bun din zilele noastre.”