Un nou trailer pentru „The Lord Of The Rings: The Rings Of Power” îți arată cât de spectaculos va fi acest serial

Până la urmă este cel mai scump serial realizat vreodată.

După luni de așteptare, fanii Lord of the Rings au primit în sfârșit de la Prime Video un trailer care arată mai bine și cu mai multe detalii ce se va întâmpla în super serialul „The Lord Of The Rings: The Rings Of Power”. Și se poate spune că a meritat așteptarea, pentru că totul arată spectaculos. De altfel, având în vedere că este cel mai scump serial realizat vreodată, nici nu avea cum să altcumva. 

Pentru „Rings of Power”, Amazon a plătit 250 de milioane de dolari. Costurile pentru producție ar fi ajuns în momentul de față la 1 miliard de dolari, iar serialul va avea cel puțin 5 sezoane.

Primul sezon va avea 8 episoade, iar din trailer se vede că fiecare dintre acestea ne va purta prin regate fantastice ce n-au mai fost explorate până acum pe marele ecran.

„În serialul The Rings of Power se unesc toate poveștile din al Doilea Ev al Pământurilor de Mijloc: cum au fost create inelele, cum a ajuns la putere lordul întunecat Sauron, povestea lui Númenor, un ținut legendar, și a ultimei alianțe dintre oameni și elfi”, au povestit creatorii serialului, JD Payne și Patrick McKay.

Acțiunea va avea loc cu 1000 de ani înainte de aventurile din „The Hobbit” și „Lord of The Rings”. Primul sezon a fost filmat în Noua Zeelandă, iar cel de-al doilea va fi filmat în Marea Britanie. Serialul va avea premiera pe 2 septembrie, 2022. Iată primul trailer pentru „The Lord Of The Rings: Rings Of Power”:

„The Lord Of The Rings: The Rings Of Power” va avea premiera pe Prime Video pe 2 septembrie.