Angelina Jolie și fiica ei Shiloh s-au distrat de minune și au fost foarte fericite la concertul Måneskin din Roma

Angelina Jolie pare o mamă foarte cool!

Actrița în vârstă de 47 de ani și fiica ei de 16 ani, Shiloh Jolie-Pitt, au plecat într-o vacanță la Roma, unde au mers și la un show al trupei Måneskin. 

Video-urile și fotografiile făcute de fani și paparazzi ne-o arată pe Jolie cum se bucură de concert prin ochii fiicei sale și datorită fericirii adolescentei.

Shiloh are o pasiune pentru muzică și dans și nu se ferește să facă public acest lucru, așa cum am văzut în video-urile postate de coregraful Hamilton Evans, în cadrul școlii sale de dans - Dance Complex din Los Angeles.

Deși a fost o rebelă a Hollywood-ului, odată ce a devenit mamă, Angelina s-a implicat mult în educația celor șase copii ai săi, dar și în foarte multe cauze sociale, iar imaginea ei a devenit mult mai serioasă în ochii publicului. În prezent, ea ne-a arătat că știe să se bucure de muzica bună și să se și distreze.

În 2021, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat celor de la People, vedeta a vorbit și despre cum copiii ei s-au maturizat și se inspiră unii pe alții.

„Sunt oameni destul de mișto și pentru că sunt mulți, cred că au avut o influență vizibilă unul asupra altuia. Nu e ca și cum eu sunt cea care le dictează ce să facă sau nu. Sunt foarte sinceră cu copiii mei și foarte umană. Sunt entuziasmată de toate stadiile, sentimentele și curiozitățile prin care trec. De ce n-aș fi? Trebuie să-i ajutăm să-și dea seama cine sunt și nu putem face asta dacă nu ne dezvoltăm entuziast alături de ei”, a spus Angie.