Kiss Time Out

„Amsterdam”, un film care adună mare parte din actorii tăi preferați, de la Robert De Niro la Christian Bale - primul trailer este aici

Vrei să-ți vezi actorii preferați în același film? „Amsterdam” pare să fie soluția.

Regizorul David O. Russell revine în cinematografie cu o producție unde joacă nume sonore precum Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek, Zoe Saldaña, dar și Taylor Swift. 

Este primul film al lui Russell după o pauză de 7 ani, de când a lansat „Joy”, cu Jennifer Lawrence în rolul principal. 

Din păcate, imediat după lansarea filmului, au apărut tot felul de știri care vorbeau despre cât de greu se lucrează cu regizorul, cum ar fi cele care susțineau că David a făcut-o pe Amy Adams să plângă, pe platourile de filmare ale peliculei „American Hustle” (film care a primit 10 nominalizări la Oscar). 

Russel și-a făcut un nume în industrie cu filmul „Silver Linings Playbook” din 2012, cu Bradley Cooper și Jennifer Lawrence în rolurile principale, în urma căruia actrița a câștigat un Oscar.

„Amsterdam” va fi lansat în noiembrie și spune o poveste plasată în anii 1930. „Filmul urmărește trei prieteni care sunt martorii unei crime, apoi devin suspecți și în cele din urmă descoperă unul dintre cele mai controversare comploturi din istoria Americii”, după cum apare scris în sinopsis-ul oficial.

Distribuția ridică așteptările în rândul publicului, iar primul trailer contribuie la entuziasmul acestuia. Ție cum ți se pare?