Kiss Music News

Un moment devenit viral: Drake a urcat pe scenă alături de Backstreet Boys, într-un show memorabil pentru fani

Backstreet Boys au avut parte de un invitat surpriză în timpul show-ului pe care l-au susținut în Toronto, Canada.

Drake a urcat pe scenă la piesa „I Want It That Way”, iar fanii au fost în extaz. Rapper-ul este mare fan al băieților și nu a ezitat să fie alături de ei, atunci când au venit în orașul lui natal. Mai mult, odată ajuns pe scenă, artistul a vorbit deschis despre influența trupei pop în viața lui.

„La vârsta de 13 ani am avut un bar mitzvah, iar în acel moment, pentru prima oară în viața mea, fata de care eram îndrăgostit a venit la mine, pe fundal se auzea cea mai tare melodie din lume, iar ea m-a rugat să dansez cu ea. A fost pentru prima oară când am simțit că cineva mă vede și mă place așa cum sunt, dar a fost și pentru prima oară când am simțit că am o șansă să fiu cool”, a spus Drake.

În prezent, rapper-ul a urcat pe scenă la melodia tinereții sale și a dansat entuziasmat alături de băieți, ba chiar a cântat câteva note. La final, a făcut o plecăciune alături de artiști, iar seara s-a încheiat exemplar.

Backstreet Boys sunt în turneu în State și Canada, dar voi ajunge și în Spania și Germania; dacă vrei să-i vezi live în Europa, îți poți lua bilet de aici.